KREM ANTI-AGE me trendafil damashena 50ml

22,00 

Rrudhat dhe imperfeksionet e vogla te lidhura me moshen ju trembin?  Shih dhe zbulo vetite e dobishme te filler-it me baze vajin e trendafilit damashena.