KREM PER DUART me trendafilin damashena

12,00 

Mos e neglizho kujdesin per duart, ruaji ato nga plasaritjet me kremin me baze vajin e trendafilit damashena. Do veresh shpejt efektet e tij te dobishme dhe po ashtu duart e tua do te jene mirenjohese.