SERUM PER FYTYREN me trendafil damashena 50ml

23,00 

Efikasiteti i vitamines C kombinuar me veprimin fort te dobishem te Vajit te Trendafilit Damashena, per te pasur nje fytyre krejtesisht elastike dhe te lemuar. Shikoje tani dhe zbulo me shume!