dr. Alessio Guerriero
farmacist, krijues i linjës Absolute Damascena

Udhëzuesit e Dr. Alessio

Merrni kohë për veten tuaj, relaksohuni dhe lexoni udhëzimet e mia të shkruara për t'ju ndihmuar të kujdeseni për trupin tuaj.

Come scegliere il Migliore Contorno Occhi

së shpejti në internet

Anticellulite. Guida alla scelta

së shpejti në internet

Si të kujdeseni për lëkurën e fytyrës në dimër. Udhëzues për zgjedhjen e kremit më të mirë të fytyrës kundër të ftohtit.

Come scegliere la migliore crema antirughe

së shpejti në internet

Scegliere la migliore crema mani

së shpejti në internet

Proprietà della Rosa Damascena

së shpejti në internet

Guida alla migliore Crema Rassodante

së shpejti në internet

Maschera Viso. Guida alla scelta

së shpejti në internet

Vuoi consigli personalizzati?

Contattami gratuitamente in chat

dott. Alessio Guerriero

Vuoi consigli personalizzati?

Sono a tua disposizione gratuitamente in chat